Visithaparandatornio -sidan använder cookies. Läs mer här. Genom att fortsätta godkänner

x

Pororanta Stugorna är belägna vid en naturskön fors vid Liakkaälven. Beläget 4,5 km utanför Torneå centrum och till de närmaste matbutiker är det 2,5 km från stugan och till busshållplatsen ca 250 m (reguljär linjetrafik). 

Pororanta stockstugan har ett allrum/kök, ett sovrum för 2 personer och dessutom ett sov loft för 3 personer. Köket är utrustad med kylskåp och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare och brödrost. I allrummet finns det en öppen spis, TV, radio och på terrassen en gasol grill. 

Roddbåt och flytvästar finns att låna och om ni vill fiska behöver ni bara köpa ett fiskekort. Det finns även ett hembageri i närheten till stugområdet. 

Gammelstugan

Varmt välkomna till denna mysiga gammelstuga från 1800-talet. Boyta i stugan är 28m2 i + loft. På loftet finns det sovplatser för 5 personer (begränsad takhöjd) och soffan i allrummet kan bäddas till 2 extra sovplatser. I allrummet finns det ett kylskåp, elspis, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost. Allrummet är utrustat med en härlig eldstad, TV och radio.

Stugan har en vedeldad bastu och en torrtoalett. Dricksvatten levereras i bärbara dunkar med tappkran. På gården finns det en grillstuga där man kan njuta av sköna grillkvällar. På stugområdet finns möjlighet att spela badminton, fotboll och dartspel. Gammelstugan kan användas under sommar halvåret. Båda stugorna har elvärme, köksutrustning för 10 person och ved ingår i priset. I båda stugor finns det möblerad terrass.

Husdjur tillåtna. Sängkläder 5 € / person.

Pris:

Stockstugan     120 € / dygn och 560 € / vecka

Gammelstugan 60 € / dygn och 250 € / vecka (maj-september)

 

Ruohokarintie 26, 954 20 Tornio

+358 400 882 115